AURORA

AURORA hytte har en god og funksjonell salong, spisestue med kjøkkenløsning som lar deg følge solgangen og lysets skiftninger gjennom dagen.

Image

Loftstue

Image

Hems

Teknisk data

Antall soverom: 4
Takvinkel: 35 grader
Oppv. BRA hovedplan: 95 m2
Hemsareal: 36,6 m2
Mønehøyde: 5,44 m

Teknisk data

Antall soverom: 3
Takvinkel: 30 grader
Oppv. BRA hovedplan: 95 m2
Hemsareal: 36,6 m2
Mønehøyde: 4,99 m

Et moderne bad med plass til vaskemaskin er trukket ut i en romslig inngangshall med inngang til 2 soverom og bod. Bod har inngang fra både ute og inne og sikrer deg en enkel lagring og rask tilgang til ski, sykler og annet utstyr.

I en entre er det trapp opp til et fint loft med 2 avskilt soverom, tv-stue og et bad med vask og toalett.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Med et kjøp av nøkkelferdig hytte får du moderne løsning av innredde undertrappa skap.

AURORA er en moderne og kompakt familiehytte for deg som setter pris på enkelt men godt hytteliv!

Plan- og fasadetegning

Hovedplan

Hamsplan

Pris

1Agder

Elementbasert byggesett av hyttas råbygg, for betongplate. Dette er en løsning hvor du får hyttas råbygg (dvs yttervegger og tak) levert som byggesett. Isolasjon, gulv, panel og øvrige innvendige materialer er ikke inkludert. Du kan montere byggesettet selv (gjerne på dugnad), eller leie inn tømrere gjør jobben. Selv uten fysisk egeninnsats, kan du ved å være egen prosjektleder ha fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode. Du kan kjøpe innvendige materialer hos din lokale byggevareforretning etterhvert som de trengs, og styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille 1 bygget.

Les mer >

Ferdig montert byggesett av hyttas råbygg, for betongplate. Her overtar du et ferdig montert råbygg (dvs yttervegger og tak), montert på en støpt betongplate du selv har besørget. Isolasjon, gulv, panel og øvrige innvendige materialer er ikke inkludert. Selv uten fysisk egeninnsats, kan du ved å være egen prosjektleder ha fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode. Du kan kjøpe innvendige materialer hos din lokale byggevareforretning etterhvert som de trengs, og styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

Les mer >

Elementbasert byggesett pluss innvendige materialer. Dette er en løsning hvor du får hyttas råbygg (dvs yttervegger og tak) levert som byggesett, pluss en innvendig materialpakke som bl.a. innbefatter isolasjon, panel og listverk til vegger og tak, våtromsplater til bad, og loftstrapp til hytter med loft. Du kan montere byggesettet og innrede hytta selv, eller leie inn tømrere til å gjøre hele jobben eller deler av den. Selv uten fysisk egeninnsats, kan du ved å være egen prosjektleder ha fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode. Du styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

Les mer >

Ferdig montert byggesett av hyttas råbygg, pluss innvendige materialer. Her overtar du et ferdig montert råbygg (dvs yttervegger og tak), pluss en innvendig materialpakke som bl.a. innbefatter isolasjon, panel og listverk til vegger og tak, våtromsplater til bad, og loftstrapp til hytter med loft. Du kan innrede hytta selv, eller sette bort hele eller deler av arbeidet. Selv uten fysisk egeninnsats, kan du ved å være egen prosjektleder ha fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode. Du bestemmer selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

Les mer >

Montert byggesett m/innvendige materialer, klar for el-installasjon. Vi monterer råbygget, og besørger også isolering av yttervegger og tak, samt montering av reisverk til innvendige skillevegger (rominndeling). Hytta er da klar til at elektrikeren kan gå i gang med el-anlegget. Det følger med en innvendig materialpakke med bl.a. isolasjon, panel og listverk til vegger og tak, m.m. Du kan velge å gjøre resten av tømrerarbeidet selv, eller sette det bort. Du koordinerer selv når elektrikere og rørleggere skal komme inn for å gjøre sitt. Som egen prosjektleder har du fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode.

Les mer >

Budsjettpris på innflyttingsklar hytte etter ferdig støpt betongplate. Vi bygger hytta og gjør den klar til innflytting. Alt dere trenger og ønsker er fiks ferdig – enkelt og greit. Priseksemplene på nettsiden tar utgangspunkt i en ferdig støpt betongplate og et standard materialvalg, men du kan tilpasse hytta etter egne ønsker og behov. Ta kontaktr med en av våre selgere, og i samarbeid syr dere sammen den pakken som passer best for akkurat deg og din famile.

Les mer >
1Innlandet
1Møre og Romsdal
1Nordland
1Oslo
1Rogaland
1Troms og Finnmark
1Trøndelag
1Vestfold og Telemark
1Vestland
1Viken

Kontakt oss

Våre hytteeksperter er klare for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg frem til drømmehytta. Velg området i menyen under for å finne din nærmeste salgsrepresentant.

Informasjon

Kontakt oss

Våre hytteeksperter er klare for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg frem til drømmehytta. Velg området i menyen under for å finne din nærmeste salgsrepresentant.

Informasjon

Nordisk HYTTER (Fabrikker)

Våre kontakter >

©2022 - Med forbehold om feil og mangler

Webdesign: Interneto svetainių kūrimas

 

Nordisk HYTTER (Fabrikker)

Våre kontakter >

©2022 - Med forbehold om feil og mangler

Webdesign: Interneto svetainių kūrimas

Logo