Leveransebeskrivelse Nordisk Hytter

Nordisk Hytter er basert på en solid og gjennomprøvd byggesettløsning som har blitt videreutviklet og forbedret gjennom de siste 10 årene. Her følger en forenklet leveransebeskrivelse for hyttene våre, og nederst i artikkelen kan du laste ned en detaljert beskrivelse.

Byggesettet

Alle byggesett produseres på vår fabrikk i Litauen, hvor vi har landets mest avanserte og fleksible produksjonslinje for elementer – og erfarne arbeider som kan sitt fag. Alt foregår innendørs, under konstant temperatur og kontrollert luftfuktighet. De avanserte maskinene kommuniserer direkte med tegningsgrunnlaget for hver enkelt hytte, noe som gir stor presisjon og små marginer for feil. I sum bidrar alt dette til maksimal kvalitet på delene byggesettet består av, og på den ferdige hytta.

Image

Gulv

Gulvløsningen avhenger av hvilken type fundament som benyttes. Det vanligste i dag er å bygge hyttene på plate på mark, dvs en støpt plate som også danner gulvet i hytta. Dette er vår standard leveranse, og er vist på bildet nedenfor til venstre. Bygges hytta på søyler, ringmur eller stripemur trengs det i tillegg et bjelkelag. Dette består av laminerte kantbjelker, samt et ferdig kappet 48x248 bjelkelag, komplett med stikkbjelker i gavlene og anleggsbord (i fallende lengder) for stubbloftsplater. Plater og isolasjon legges enkelt ned i gulvet ovenfra. Under til høyre ser du fra monteringen av et slikt bjelkelag.

Image
Image

Yttervegger

Veggene består av solide elementer som består fra 148mm bindingsverk, dobbel tetting med både vindsperre fra 12mm vindtette asfaltplater, luftingslekter og ubehandlet utvendig panel. Ferdig grunnet panel i to forskjellige farger kan tilbys. Vinduer og dører er ferdig innsatt i elementene. Etter montering fores veggene ut innvendig, isoleres og kles med innvendig panel. Vår elementløsning er rask og enkel og montere, og gir en meget tett og solid vegg.

Image
Image

Tak

Etter at veggelementene er montert, skal taket på plass. Våre hytteserier har litt ulike takløsninger. Våre hytter har takstoler som danner både det ytre skråtaket og gulv på hems, noe som samtidig gir flat himling i første etasje. Hyttene har skrå himling, og har et tak som er bygd opp av ferdigkappede taksperrer, limtredragere, og bæresøyler som holder disse oppe. Felles for alle er at det oppå disse legges Tyvek undertak og lekter som gir god lufting. Over dette monteres troplater og pappshingel. Andre takløsninger kan også benyttes på disse hyttene, og er da tilvalg.

Innvendige vegger og dører

De innvendige skilleveggene leveres fra 48x68mm bindingsverk og ubehandlet Pernillepanel i fallende lengder, med tilhørende isolasjon fra 70mm. Listverk og dører leveres i ubehandlet furu. Foringer leveres i samme farge som vinduer. Andre typer panel, listverk og dører kan leveres mot tillegg i pris, se vår tilvalg for mer informasjon om tilgjengelige typer og farger. Våtrom med dusj leveres våtromsplater, mens det i sauna leveres ubehandlet Pernillepanel (gran), isbjørnpapp og ubehandlet saunadør med herdet glass.

Image

Altaner (tilvalg)

Altaner på bakkenivå bør tilpasses tomt, utsikt, solforhold og adkomst, og er derfor ikke inkludert i oppgitt pris. Illustrerte altaner/terrasser er derfor kun eksempler. Størrelse og utforming bestemmer du i samråd med selger. Vi har en solid altanløsning som kan leveres med to ulike rekkverkstyper. Du kan også velge mellom ulike typer terrassebord.

Image

Transport

Frakt frem til tomt/eiendom angitt i avtaledokumentet er inkludert. Det forutsettes at bestemmelsesstedet kan nåes med trailer/semitrailer, og at byggesettet kan plasseres direkte på egnet lagerplass. Normale, trafikkerte veier i Norge tillater slike kjøretøy.Byggesettet vil leveres i flere leveranser. Enkelte varer som ikke bearbeides på vår fabrikk leveres direkte fra våre underleverandører.

Relaterte artikler

Ferdigstillingsgrader

Image

Ferdig montert byggesett av hyttas råbygg (vegger og tak), på egen betongplate...

 

 

Ferdigstillingsgrader

Image

Elementbasert byggesett av råbygget (vegger og tak), pluss innvendige materialer...

 

Ferdigstillingsgrader

Image

Ferdig montert byggesett av hyttas råbygg, pluss innvendige materialer...

 

 

Kontakt oss

Våre hytteeksperter er klare for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg frem til drømmehytta. Velg området i menyen under for å finne din nærmeste salgsrepresentant.

Informasjon

Kontakt oss

Våre hytteeksperter er klare for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg frem til drømmehytta. Velg området i menyen under for å finne din nærmeste salgsrepresentant.

Informasjon

Nordisk HYTTER (Fabrikker)

Våre kontakter >

©2022 - Med forbehold om feil og mangler

Webdesign: Interneto svetainių kūrimas

 

Nordisk HYTTER (Fabrikker)

Våre kontakter >

©2022 - Med forbehold om feil og mangler

Webdesign: Interneto svetainių kūrimas

Logo